Coronaluchtbrug voor gestrande Nederlanders in VK

0
440

GOOI – Gisteren is luchtvaartmaatschappij Silver Flight gestart met een luchtbrug om gestrande Nederlanders op te halen uit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. Een recente negatieve PCR-test voor aanvang van de terugreis is verplicht.

Het toestel waarmee Silver Flight vliegt kan starten en landen op kleine lokale vliegvelden waardoor het mogelijk is om gestrande Nederlanders op te halen uit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. Gedupeerden kunnen zich melden op telefoonnummer: 31 (0)23 5836096 of mailen naar: covid@silverflight.nl.

Coronaproof

De vluchten zijn coronaproof. Het toestel wordt na elke vlucht grondig gereinigd en gedesinfecteerd en alle RIVM maatregelen om het virus in te dammen en te voorkomen worden strikt nageleefd. “Een bijkomend voordeel is dat passagiers niet naar drukke luchthavens hoeven of lang moeten wachten”, aldus CEO en piloot Kelly Otte. “We zorgen ervoor dat mensen voor kerst weer thuis zijn in hun vertrouwde omgeving.”

Silver Flight

Silver Flight, de jongste luchtvaartmaatschappij van Nederland, bestaat sinds oktober dit jaar en vliegt met de Pilatus PC-12, het groenste commerciële vliegtuig van Europa. De luchtvaartmaatschappij is een initiatief van groene ondernemers Kelly Otte en Sytse Bouwer.