0
74

ZATERDAG 20 APRIL DE EERSTE EDITIE VAN EARTH DAY FESTIVAL!

Hilversum- Wegdromen bij livemuziek in de moestuin, struinen over de boerenmarkt of geïnspireerd raken door bijzondere workshops en lezingen: op zaterdag 20 april kan het allemaal bij Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum tijdens de eerste editie van het Earthday Festival.

Activiteiten voor jong en oud
Niet alleen al het moois dat de aarde je geeft, maar ook leren hoe we haar een handje kunnen helpen. Hoe start je bijvoorbeeld je eigen moestuin? Wat is mijn volgende stap in een duurzaam leven? En hoe werkt de wonderbaarlijke band tussen bijen, bloemen en mensen?  Naast lezingen en workshops waar je de hele dag aan mee kan doen zijn er ook andere dingen te beleven zoals de regen-proof Bosbios voor volwassenen, ‘t Bosbiosje  met Koos de Koala voor kinderen en prachtige muzieksessies.

Markt en muziek 
Op de markt maak je kennis met een nieuwe generatie ondernemers die, ieder op eigen wijze, een positieve bijdrage leveren aan de wereld van vandaag èn morgen. Leer hun producten kennen en het verhaal erachter. Van Nederlandse wol tot circulaire paddenstoelen en van eier-aandelen tot lokale granen. Vanaf de markt loop je zo de moestuin in, waar je kunt blijven hangen voor livemuziek en een hapje of drankje.

Vier het mee
De deuren van het Earthday Festival zijn open tussen 10:00 en 17:00, waarbij er vrije toegang is tot de markt, moestuin en muziek. Om deel te nemen aan de Earthday activiteiten zoals workshops en lezingen koop je je tickets vooraf online.

Over De Hoorneboeg
Buitenplaats De Hoorneboeg, aan de zuidelijke rand van Hilversum, is al eeuwenlang een unieke plek waar mens en natuur samenkomen. Door in verbinding te komen met jezelf, met anderen en met de natuur ben je in staat om bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld. Het hele jaar door wordt hier invulling gegeven aan belangrijke thema’s in de samenleving zoals mentale gezondheid, natuur, diversiteit en nieuw leiderschap.

De kaartverkoop voor de activiteiten is gestart.
Bekijk het programma op www.earthday-festival.nl