24e editie NAARDEN the Art fair

0
385

Proef de sfeer van NAARDEN

NAARDEN – Normaal gesproken zou u deze week NAARDEN the Art fair 2021 kunnen bezoeken. De alom bekende, kwalitatieve en intieme kunstbeurs in de Grote Kerk van Naarden. Omdat de beurs dit jaar fysiek niet kan plaatsvinden, is ‘Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair’ opgezet.

Zo kunt u online genieten van het gevarieerde aanbod kunst, antiek en design dat de Galeries en Kunsthandelaren van NAARDEN the Art fair normaal gesproken nu tijdens deze beursweek zouden laten zien en te koop aanbieden.

Live impressie

Als onderdeel van ‘Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair’ zijn korte video’s in de Grote Kerk Naarden opgenomen, waarin enkele prominente exposanten vertellen over één bijzonder object uit hun collectie dat zij naar Naarden zouden meenemen. Dit geeft u een mooie “live” impressie van deze kunstwerken.

Kijk, Geniet en Koop

Alle vaste exposanten van NAARDEN the Art fair presenteren online 3 objecten die dit jaar in de Grote Kerk te zien en te koop zouden zijn. Hierdoor kunt u genieten van de nieuwste aanwinsten kunst, antiek en design van de bekende Galeries en Kunsthandelaren van “NAARDEN”. Voor meer informatie en een eventuele aankoop kan je de exposant direct contacteren.

Naarden the Art Fair is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. Aangezien “NAARDEN” al bijna 25 jaar zijn vaste plaats in de agenda heeft op het laatste weekend van januari is de verwachting dat er in 2021 geen beurs op een andere datum zal worden georganiseerd. De 25e jubileum editie van NAARDEN the Art fair staat nu voor 26 t/m 30 januari 2022 in de agenda.

Online het gevarieerde aanbod bekijken of kopen: Klik www.naardenartfair.nl voor Proef de sfeer van NAARDEN the Art fair